play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
 • cover play_arrow

  RADIO MEXICO SINDS 1980

Adverteren

Achtergrond

Adverteren bij Radio Mexico

Er zijn heel wat mogelijkheden om uw bedrijf, product, activiteit of dienst onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Denk aan kranten, folders, advertenties op bussen, enz. Een mogelijkheid wordt vaak over het hoofd gezien: ‘RADIO’. Adverteren via de radio is vaak goedkoper dan men denkt en toch zeer effectief. ’15 miljoen mensen’, ‘Biertje’, ‘Even Apeldoorn bellen’, reclamemuziek en reclameslogans die iedereen nog steeds kent en die iedereen blijft onthouden. Om als ondernemer op te vallen is adverteren op de radio zo’n slecht idee nog niet. Voor slechts een paar euro per dag komt uw bedrijf ruimschoots onder de aandacht.

Doelgroep:
Radio Mexico richt zich op alle leeftijden met de beste Nederlandstalige muziek. Door een uitgekiend herkenbaar en eigentijds format blijven luisteraars trouw en komen er zelfs steeds meer bij. We zijn al ruim 40 jaar een bekende en vertrouwde naam in de Regio Den Bosch.

Radio Mexico verzorgt programma’s die op specifiekere doelgroepen/genres zijn gericht. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

Je kunt ons beluisteren via DAB+ kanaal 6d en wereldwijd via www.radiomexico.nl. Ons uitzendgebied is van Nijmegen tot Tilburg en van Eindhoven tot Geldermalsen.

Waarom adverteren op de radio en internet
Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken is radioreclame een ideale oplossing. Met een bereik wereldwijd kunt u iedereen benaderen, niet alleen radio maar op onze website krijgt u ook reclame die wordt groots bezocht. Enkele redenen waarom adverteren op de radio/website zo aantrekkelijk is:

Radioreclame:

 • Blijft lang hangen.
 • Heeft een lage irritatiefactor. Het wordt niet weg gezapt of omgeslagen.
 • Is snel aan te passen en dus actueel te houden. Hierdoor kan ingespeeld worden op aanbiedingen, acties of speciale evenementen.
 • Verhoogt de attentiewaarde van andere vormen van adverteren.
 • Is door een hoge herhalingsfrequentie het perfecte medium voor Naams- en productbekendheid.
 • Wordt beluisterd tijdens de dagelijkse bezigheden en is altijd en overal te beluisteren.
 • Bereikt de doelgroep voor uw product of dienst.
 • Is relatief zeer goedkoop.
 • Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander per dag gemiddeld 2½ uur naar de radio luistert.

Met onze gunstige tarieven en groot doelgroep bereik, is adverteren op Radio Mexico voor elke ondernemer de ideale manier om potentiële klanten te bereiken.

Is uw interesse gewekt, of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via: info@radiomexico.nl

 

0%