play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Andre de Klein – Terug in de tijd

today10 juli 2024 8

Achtergrond
share close

Andre de Klein presenteert met trots zijn nieuwe nummer “Terug in de tijd”.
Het nummer is door live muzikanten ingespeeld en neemt je mee op een mooie muzikale reis.

‘Met mijn nieuwe single “Terug in de tijd” wil ik de mensen meenemen in de tijd waarin we vaak samen in de kroeg zaten om herinneringen te maken’, zegt Andre. ‘Dat gebeurde vaak met een knipoog naar het wachtende thuisfront, doordat men door de gezelligheid de tijd nog wel eens wilde vergeten’. 

‘Aan het nummer werkten een aantal muzikanten mee waar ik zelf erg trots op ben dat ze met mij wilden werken. Zo speelt gitarist Bert Koops van Mooi Wark de gitaarpartijen en staat de vader van Bouke, Jochem Scholten, garant voor het accordeonwerk’. 

‘Maar natuurlijk ben ik ook trots op de overige conservatorium muzikanten, namelijk Roel Kuipers die de drumpartijen verzorgt, Piet Vorenholt die garant staat voor het toetsenwerk, en Andre de Werf laat de basgitaar zijn werk doen. Samen hebben deze mannen de muziekpartijen in de Soundstudio De Koos te Schoonoord ingespeeld en heeft producer Roel Kuipers dit in een geweldig jasje gestoken’, aldus een tevreden Andre. 

Deze nieuwe single “Terug in de tijd” combineert dan ook de authenticiteit van live muziek met een sound van deze tijd en is nu te horen via alle grote streamingplatforms. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%