play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

André Kooistra – Mag ik een kus van je lenen

today5 april 2024 6

Achtergrond
share close

Nieuw Nederlandstalig Feestnummer door De Zingende Brandweerman André Kooistra: “Mag Ik een Kus van je Lenen”.

De Nederlandse muziekscene staat op het punt om op zijn grondvesten te schudden met de gloednieuwe hit van De Zingende Brandweerman, André Kooistra. Met zijn aanstekelijke nieuwe nummer, getiteld “Mag Ik een Kus van je Lenen”, belooft André Kooistra een niet te missen feestervaring voor muziekliefhebbers overal.

Het nummer “Mag Ik een Kus van je Lenen” is een bruisende toevoeging aan het Nederlandstalige muzieklandschap, doordrenkt met de kenmerkende energie en charme van André Kooistra. Het nummer is een viering van liefde, vreugde en spontaniteit, gegoten in een onweerstaanbaar ritme dat de luisteraar meteen aan het dansen zal krijgen.

Wat dit nummer nog specialer maakt, is dat de bijbehorende videoclip in het prachtige Spanje is opgenomen. Met adembenemende landschappen en levendige straatbeelden vormt de clip de perfecte visuele aanvulling op de muzikale opwinding van “Mag Ik een Kus van je Lenen”.

André Kooistra, bekend als De Zingende Brandweerman, staat al lang bekend om zijn unieke mix van passie, talent en charisma. Met zijn nieuwste release bewijst hij opnieuw dat hij een meester is in het creëren van muziek die mensen samenbrengt en een glimlach op hun gezichten tovert.

“Mag Ik een Kus van je Lenen” is vanaf 5 April 2024 beschikbaar op alle digitale streamingplatforms. Mis deze kans niet om de dansvloer te veroveren met de aanstekelijke beats van De Zingende Brandweerman André.

Met dank aan: Annerike van de Straat

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%