play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Andrea Schön – Zeit

today14 februari 2024 13

Achtergrond
share close

In dit nummer reflecteert ze op de vergankelijkheid van het leven en benadrukt ze de kostbaarheid van zowel het huidige moment als de toekomst.
Voor de productie van “Zeit” heeft Andrea opnieuw samengewerkt met BDS-Music en gerenommeerd producer Bart De Spiegelaere.

De Spiegelaere is niet alleen bekend van succesvolle producties van verschillende Duitse artiesten, maar heeft ook hits gemaakt voor het populaire programma “Immer wieder sonntags“. De creatieve samenwerking tussen BDS en Andrea Schön komt perfect tot uiting in de productie van “Zeit“. 

De visuele realisatie van de videoclip werd opnieuw toevertrouwd aan de ervaren  M-Sound Pro van Marc Vanwelkenhuyzen en Mike Grondy stond in voor de regie en ook hij had hij een rol in de videoclip als leraar.
Met “Zeit” kunnen luisteraars niet alleen muzikale uitmuntendheid verwachten, maar ook een visuele ervaring die de diepgaande boodschap van het nummer op een indrukwekkende manier benadrukt.

Met dank aan: Willem de Bie
Release 18 februari 2024

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%