play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Anita Berends – Hoor hem spelen

today11 juli 2024 3

Achtergrond
share close

 Anita Berends komt na 30 jaar terug met een prachtige single “Hoor hem spelen”

 Anita Berends kwam op haar 13 jarige leeftijd met haar 1e singel uit “Mijn pappie is een echte chauffeur” toen ook nog met een B-kant “Oude Kees was postbode”. Op haar 14e kwam het bekend liedje “765348” uit op vinyl en nu na 43 jaar is dat nummer weer heel erg bekend en geliefd onder de Piraten en de jeugd. In totaal heb ik 10 singels en 1 Lp opgenomen met diverse liedjes die nu weer erg populair zijn. 

Na 30 jaar alleen thuis te hebben gezongen kreeg ik de kans om via Tukker FM weer op het podium te gaan staan. En dit werd gelukkig een groot succes en ik wilde hierdoor gelijk meer. Treed nu bijna ieder weekend weer op en dit met heel veel plezier. Ik geniet ontzettend. 

Mijn nieuwe singel kon niet uitblijven. Mijn publiek vroeg ernaar en ik gun ze en mijzelf natuurlijk een nieuwe singel.  Martin Sterken begreep precies wat ik graag wilde, een leuk tempo liedje geschikt voor mijn publiek en wat bij mij past, met een leuke tekst wat een verhaal weergeeft. Dit is volgens mij erg goed gelukt en ben dan ook zeer blij met mijn nieuwe single “Hoor hem spelen” Het liedje is prachtig en op mijn lijf geschreven.
Ik ben een dankbaar persoon en wil mijn publiek laten genieten van mijn muziek.

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%