play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Ann-Biance met Paultje Poets – Als we samen zijn

today17 november 2023 3

Achtergrond
share close

Als in februari 2023 de 33-jarige Anneke Timmermans uit het Brabantse Moergestel en de 44-jarige Paul Ouwerkerk uit het Betuwse dorp Ochten elkaar tegen het lijf lopen tijdens televisieopnames raken de twee met elkaar in gesprek en al snel blijkt dat de twee naast hun drukke ondernemingen en gezinslevens een geweldige klik hebben: zij delen een passie voor feestmuziek en entertainment. Enkele weken later volgt de eerste afspraak en laten de twee hun creatieve ideeën de vrije loop en worden er mooie toekomstplannen gemaakt.
In het voorjaar wordt Marco Leeuwis (DJ Galaga) van de Crowd Studio’s benaderd voor de productie van de debuut-feestsingle van het eerste Nederlandse man-vrouw feestduo! Tijdens deze productie worden alle registers opengetrokken met een aantal super sessiemuzikanten om de plaat een extra dimensie te geven.
Gedurende de zomerperiode wordt er onder begeleiding van Artist Coach Jony de Boer hard gewerkt aan de zang en performance van het duo. Paul en Anneke zijn beiden nauw betrokken bij de styling en samenstelling van hun outfits. En nú staat de act Annbiance met Paultje Poets als een huis en is de eerste knaller van een single een feit!
Filmcreatie neemt een fenomenale videoclip op en er volgt een professionele fotoshoot door Woods Fotografie.
November 2023 zijn de artiesten er helemaal klaar voor om als ‘Annbiance met Paultje Poets’ met hun feestplaat ‘Als We Samen Zijn’ heel Nederland op z’n kop te gaan zetten!

Met dank aan: Casper Janssen

Het bericht Ann-Biance met Paultje Poets – Als we samen zijn verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%