play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Arjan Plat – I’ve Got These Feelings

today16 april 2024 7

Achtergrond
share close

Arjan Plat doet het met Corry Konings!
Als het gaat om Engelse vertalingen van piratenhits, is er één naam die er met kop en schouders bovenuit steekt: Arjan Plat.
Sinds 2020 maakt hij grote indruk met zijn muzikale project “…Maar dan Engels”, waarbij hij Nederlandse piratenhits omtovert tot Engelstalige evergreens.
Zijn singles “Walk Away” (vertaling van Jannes’ hit “Ga Maar Weg”), “My Guardian Angel” (unieke cover van Mieke’s “Mijn Engelbewaarder”) en “Cabin Near The Bridge” (de Engelse versie van Wies Cavé’s “Huisje Bij De Brug”) draaien nog steeds veelvuldig mee op radio- en televisiezenders in zowel binnen- als buitenland.
Voor zijn nieuwste Piratencountry plaat koos hij de klassieker “Ik Krijg Een Heel Apart Gevoel Van Binnen” van Corry Konings en toverde deze om tot het heerlijk swingende “I’ve Got These Feelings”.

Bij Corry zelf valt het nummer in ieder geval in de smaak want zij reageerde enthousiast bij het horen van Arjan’s demo versie van deze single. Het is dan ook lastig om niet blij te worden van deze vrolijke country-rock song. 

Met de visie en kenmerkende vocalen van Arjan Plat, de fenomenale gitaarkunsten van de legendarische Jan de Vrieze, de iconische backing vocals van Lana Wolf, gecombineerd met het vakmanschap en de finesse van producer Martin Sterken is “I’ve Got These Feelings” nu al een klassieker.

De videoclip is wederom geproduceerd door Arjan’s eigen team van ToffeClips.nl en bevat, net als zijn vorige clips, een mooi eerbetoon aan het origineel. Corry zelf kon wegens haar drukke agenda helaas niet aanwezig zijn bij de clip opname maar belde Arjan op de dag van opname toch nog even op om hem veel succes te wensen. Toch is er met behulp van enthousiaste figuranten een unieke videoclip neergezet waarin het verhaal van “I’ve Got These Feelings” op een ludieke manier wordt uitgebeeld. In de videoclip is ook een muzikale rol voor Arjan’s Partners in Crime Jan de Vrieze & 

Noah Sipma, met wie hij afgelopen december een kerstsingle uitbracht. Ook voegden Gerrit de Hoop (Black Lake) en Albert Hofstra (Example) zich bij de band om het plaatje compleet te maken.
Het totaalpakket is weer precies wat men inmiddels van Arjan Plat gewend is. Een karakteristieke song, een passende videoclip en diep respect naar het origineel.

“I’ve Got These Feelings” is nu te vinden op alle bekende platformen en de fysieke CD single is te bestellen op www.ArjanPlat.nl! 

Met dank aan: Visonata.nl

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%