play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Be Schmaal – Zunder Muite Gait t Nait

today29 maart 2024 20

Achtergrond
share close

“Zunder Muite Gait t Nait” titel nieuwe single Be Schmaal

De titel verklapt deels de strekking van de liedtekst.
Het gaat over hoe je in het leven leert van alle doorgemaakte gebeurtenissen en ervaringen waar een mens tegenaan kan lopen.
Meestal komt het er op neer dat het leren met vallen en opstaan verloopt en dat het niet allemaal vanzelf gaat.

In de coupletten beginnen de regels afwisselend met het woord ‘Mit’ (met) en de volgende met het woord ‘Zunder’ (zonder). Dit loopt als een soort van thema of concept door het liedje.

Dik Pomp van audiostudio “De Fabriek” in Veendam kwam met een verrassend, in dit geval Spaans-klinkend, arrangement. Natuurlijk speelde hij ook de drumpartij, toetsen en effecten in.
Verder leverde Erik Drent op basgitaar zijn zeer gewaardeerde en degelijke bijdrage en was Rowdy Prins verantwoordelijk voor alle sublieme gitaarpartijen.

Speciale aandacht  voor de door Anita Meis zeer creatief ontworpen hoes met de schuifpuzzel, om de titel Zunder Muite Gait t Nait nog eens extra te benadrukken.

Met dank aan: Geert Hakze

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%