play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Benjamin Gouweleeuw – Sailing Home

today22 januari 2024 5

Achtergrond
share close

Benjamin Gouweleeuw is een rasechte zanger en entertainer en weet letterlijk van elke gelegenheid iets onvergetelijks te maken.
Van kinds af aan is hij al bezig met muziek. Is het niet met het (live) meedoen met playbackshows, dan was het wel met het bespelen van instrumenten.

Op latere leeftijd pakte hij op feestjes waar het kon, altijd de microfoon en altijd gebeurde er dan wel iets wat de mensen nog losser maakte. Toch bleef hij verder altijd op de achtergrond. Tot iemand tegen hem zei dat hij er iets mee moest gaan doen omdat het volledig in hem zat om op te treden en mensen te entertainen.

Toch nog wat twijfelend is hij dit langzaam gaan doen, wat heeft geleid tot eerst wat kleinere optredens en later ook de wat grotere evenementen en festivals waar ook menig A-artiest bij aanwezig was. Het kon dan ook niet lang duren voordat hij met zijn eerste single “Lekker Stuk” kwam en omdat het hem zo goed beviel, hij de smaak te pakken had en de reacties waanzinnig waren, volgde al snel “Jij bent echt alles voor mij” en “We gaan op stap” Alle 3 de singles zijn zelf door hem geschreven en vielen goed bij het publiek, wat nu heeft geresulteerd in een 4e single.

Zijn vierde single is een Up tempo versie van Piet Veermans “Sailing Home” Benjamin zingt dus niet alleen maar Nederlandstalig maar zet elke gelegenheid ook op zijn kop met veel Engelstalige liedjes en is met zijn repertoire dus heel uitgebreid en divers.

Met dank aan: Willem de Bie
Release: 25 januari 2024

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Rudy de Wit – Verliefd, verloofd, getrouwd

In 2012 brak Rudy de Wit door met de single ‘Sweet Love’. Een jaar later scoorde hij een nog veel grotere hit met ‘Ga Met Me Mee’ en sindsdien is Rudy de Wit niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Hiermee brak ook producer Harald Queens door, die […]

today18 juni 2024

Artiesten nieuws

William Smulders & The Handjives – Thats Alright Now Mama

William Smulders brengt samen met zijn band William Smulders & The Handjives een ode aan de King of Rock and roll Elvis Presley. De nieuwste single van William getiteld “That’s all right now mama” is de single die Elvis Presley zijn carrière en leven compleet veranderde. William en zijn band […]

today18 juni 2024

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%