play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Benno van Vugt – De pleeyboy van het zuiden

today4 januari 2024 2

Achtergrond
share close

Een geweldige feestplaat met een ludieke tekst en een meezing factor van jewelste, met een verwijzing naar zijn tijd als bewaker van een echte wc wagen!

De Tilburgse feestartiest Benno van Vugt heeft net voor de verkiezingen iets gigantisch teweeg gebracht met zijn laatste single: Esmahlahlah! Zijn videoclip was o.a. te zien op landelijke tv in programma’s als Editie NL, RTL Boulevard, Powned, RTLZ en veel meer.. Met het oog op carnaval 2024 heeft hij alweer een nieuwe knaller klaar staan in de startblokken. Deze keer met de titel “De pleeboy van het Zuiden”, een verwijzing naar zijn tijd als bewaker van een echte wc wagen! Een geweldige feestplaat met een ludieke tekst en een meezing factor van jewelste! Zijn vaste producer en tekstschrijver Andre Kooiman schreef, componeerde en produceerde het feestnummer speciaal voor Benno van Vugt en daarmee is het nummer op zijn lijf geschreven!

Met deze geweldige carnavals knaller laat Benno van Vugt opnieuw van zich horen met een ijzersterke meezinger en is hij klaar voor de aankomende feestperiode van 2024.

Met dank aan: PLUGplugging

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%