play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Benno van Vugt – De pleeyboy van het zuiden

today4 januari 2024 8

Achtergrond
share close

Een geweldige feestplaat met een ludieke tekst en een meezing factor van jewelste, met een verwijzing naar zijn tijd als bewaker van een echte wc wagen!

De Tilburgse feestartiest Benno van Vugt heeft net voor de verkiezingen iets gigantisch teweeg gebracht met zijn laatste single: Esmahlahlah! Zijn videoclip was o.a. te zien op landelijke tv in programma’s als Editie NL, RTL Boulevard, Powned, RTLZ en veel meer.. Met het oog op carnaval 2024 heeft hij alweer een nieuwe knaller klaar staan in de startblokken. Deze keer met de titel “De pleeboy van het Zuiden”, een verwijzing naar zijn tijd als bewaker van een echte wc wagen! Een geweldige feestplaat met een ludieke tekst en een meezing factor van jewelste! Zijn vaste producer en tekstschrijver Andre Kooiman schreef, componeerde en produceerde het feestnummer speciaal voor Benno van Vugt en daarmee is het nummer op zijn lijf geschreven!

Met deze geweldige carnavals knaller laat Benno van Vugt opnieuw van zich horen met een ijzersterke meezinger en is hij klaar voor de aankomende feestperiode van 2024.

Met dank aan: PLUGplugging

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%