play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Berritta – Teken

today15 februari 2024 11

Achtergrond
share close

Zangeres Berritta (Rosita Bertels) uit het Belgische Mol is voor velen geen onbekende meer in de muziekwereld. Berritta heeft in de loop der jaren al meerdere liedjes en duetten uitgebracht en was vroeger een vaste waarde in Nederland en België. Haar oudste en bekendste nummer van haar is ” Mijn hart is geen speelgoed” die ze heeft opgenomen toen ze 14 jaar was. Sinds kort is Berritta weer volop bezig om haar solocarrière weer nieuw leven in te blazen en is dan ook veelvuldig te bewonderen op de Nederlandse en Belgische podia. Enkele maanden geleden kreeg ze geheel onverwachts het nummer ’Teken’ doorgestuurd van de welbekende Belgische componist en tekstschrijver Eric de Clercq. Hoewel ze niet direct van plan was om op korte termijn een liedje uit te brengen was ze bij het horen van de eerste klanken opslag verliefd op het nummer.

Ze belde Eric direct op om haar enthousiasme te delen over het mooie nummer en meteen een afspraak te maken in de studio. Na dat overleg was de samenwerking met Eric de Clercq van Pure -Entertainment een feit en werd Berritta’s vaste achtergrondzangeres ‘Jody Pijper’ benadert met de vraag of zij ook dit keer het nummer voor Berritta wilden in koren. Omdat zij en Berritta elkaar al enige jaren kennen en al meerdere singles voor haar had ingezongen was de deal snel gesloten en werd er samen met Eric de Clercq van de RCP Musicproductions (van Eric de Clercq) een afspraak gemaakt voor de opnames. Afgelopen maand was het eindelijk zover dat Berritta en Jody de studio indoken voor de opnames van de nieuwe single. Het was een superleuke dag aldus Berritta en we kijken dan ook enorm uit naar de reacties op de nieuwe single.

Voor de productie en mix tekende Serge Feys en Eric de Clercq.  Eric tekende eveneens voor de tekst en muziek van deze prachtige song. Berritta: Om het plaatje compleet te maken heb ik na de opnames de hulp ingeroepen van mijn Nederlandse plugger Jolanda Clement van JC Event die sinds jaar en dag naar volle tevredenheid de promotie verzorgt van mijn singles en duetten aldus Berritta. De hoesfotografie was in handen van SvD Design-Sharona van Dijk. Het artwork is afkomstig van DB Entertainment Design-Desire Bambacht.

Vol verwachting kijkt Berritta en het complete team achter haar uit naar de release van haar nieuwe single, en hoopt dan ook dat de radiozenders deze leuke song zullen omarmen en opnemen in de lokale, regionale en landelijke playlisten. Berritta en het complete achter haar zijn ontzettend trots op het schitterende eindresultaat van deze prachtige productie en hopen dan ook dat het liedje binnenkort veelvuldig te horen zal zijn op de landelijke, regionale en lokale zenders in Nederland en België.

De nieuwe single ’Teken’ zal omstreeks 15 februari 2024 digitaal uitgebracht worden door Pure-Entertainment en zal te downloaden zijn op de welbekende portals en streamingsdiensten.

Met dank aan: Jolanda Clement

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%