play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Bob Offenberg – Dat kleine dorpscafe

today28 februari 2024 21

Achtergrond
share close

Bob Offenberg viert 20-jarig jubileum en maakt de cirkel rond met nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafe’

Hij is pas 27 jaar en toch viert Bob Offenberg alweer zijn 20-jarig jubileum! En de zanger trapt dit jubileum af met zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafe’ samen met zijn nieuwe maar toch vertrouwde team van Smaragd Music, waarmee het ooit begon.

De productie van zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpcafe’ is gedaan door Manfred Jongenelis, geen onbekende van de zanger. Manfred is niet alleen verantwoordelijk voor de productie van vele hits maar was ook verantwoordelijk voor de producties tijdens de start van Bob’s carrière.

Bob: ‘Eigenlijk kwam de in België woonachtige tekstschrijfster Christiane van Hoof per toeval op mijn pad. Ik hoorde in de wandelgangen dat zij dit betreffende liedje had geschreven en nam contact met haar op. Nadat ik de tekst en de melodielijn te horen kreeg steeg mijn enthousiasme. Vooral de verhaallijn sprak mij erg aan. Het gaat over een persoon die alleen en verlaten door de straten loopt. Het is donker en uitgestorven. Op een gegeven moment gaat de deur van een klein dorpscafé op de hoek open en word je uitgenodigd om binnen te komen. In dat café waar een bordje hangt met de spreuk “Don’t worry, be Happy…..en zing een lied”, doet iedereen gezellig mee, de zorgen verdwijnen, dus die missie is geslaagd.

“Muzikaal gezien is het nummer een typische volkse track verpakt in een pakkende, dansbare productie. Het tempo ligt lekker hoog en het geheel is opzwepend. Al met al past het perfect in mijn repertoire. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze gezellige feestplaat en hoop dat veel luisteraars net zo enthousiast zijn.’ aldus Bob.

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%