play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Boris van der Ham – Een mooie dag

today8 maart 2024 21

Achtergrond
share close

Op 8 maart komt Boris van der Ham met ‘Een mooie dag’. Een gloednieuw nummer geschreven door niemand minder dan Henk Westbroek.

Boris over zijn samenwerking met Henk Westbroek en componist Erwin Angad-Gaur: “Nadat ik in 2020 met mijn eerste album kwam kreeg ik een mailtje van Henk en Erwin. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu een kakelvers vrolijk nieuw lentenummer van hen uitbreng.

‘Een mooie dag’ is een fris poprocknummer en op 8 maart op alle streamingsdiensten te beluisteren. Boris: “Het is een en al vrolijkheid. Een liedje over ijs, zon en liefde!” Bjørgen van Essen is opnieuw de producer van het nummer, die ook Boris vorige nummer ‘Mijn vrienden’ onder handen had. De afgelopen vier jaar kwam Boris uit met veel zelfgeschreven nummers; ook dit jaar staan er nieuwe releases op de rol.

Met dank aan: Ilske Helleman

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%