play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Bryan Stricker – De tijd

today1 juli 2024 9

Achtergrond
share close

Bryan Stricker releast nieuwe single De Tijd
Op woensdag 26 juni releast Bryan Stricker zijn nieuwe single De Tijd. Het is de opvolger van Vergeet Nooit, die eerder dit jaar verscheen. Eerdere hits van Stricker zijn Laat Mij Maar Lekker Leven en Hou Van Mij!

“Dit nieuwe liedje gaat erover dat tijd niet iets oneindigs is”, vertelt Bryan. “In een relatie of wanneer je samen bent, is tijd iets heel kostbaars. “In de tekst hoor je dat ook terug; ik wil altijd en eeuwig bij de liefde van mijn leven zijn, maar ik besef ook dat alles natuurlijk ontzettend snel gaat. Het gaat in het leven om de bijzondere momenten die we hebben met elkaar. Soms vergeten we dat. Door meer te genieten van elkaar, kun je de tijd wat beter indelen. Dat is ook de boodschap van dit liedje; geniet van elkaar, maar laat de tijd los. Neem de tijd. Geniet van de tijd die je hebt met je geliefden, je vrienden, je familie en alle andere mensen om je heen. Tijd is iets in ons leven. Daar kunnen we niet omheen, maar soms… Moet je de tijd even vergeten.” Bryan Stricker is geboren in Hoorn op 21 juni 1993.

Bryan is een zeer ervaren zanger en mocht onder meer optreden op Dutch Valley, Toppers Fanzone en Ziggo Dome. Hij heeft zijn draai gevonden in het Nederpop-genre. Bij zijn keuze voor dit genre speelde zijn passie om met een liveband te werken een belangrijke rol. Hij heeft al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien vind je Bryan regelmatig in de welbekende feestcafés van Amsterdam. Op het podium weet Bryan als geen ander zijn publiek te raken met uiteenlopende songs. Van ballads tot feestnummers. Van covers tot eigen nummers, waaronder naast eerder genoemde hits ook tracks als Alleen, Jij en Gisteravond Laat. 

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%