play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Charelle & Franky Falcon – Jij laat mijn hart steeds sneller slaan

today17 juni 2024 1

Achtergrond
share close

Smaragd Music opent de deuren voor Charelle & Franky Falcon die met hun nieuwe single ‘Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan’ zich aansluiten bij dit goed aangeschreven platenlabel. Ruim acht jaar geleden begon het avontuur van Charelle & Franky Falcon om als gelegenheidsduo de single ‘Verboden Liefde’ uit te brengen. Overigens tikt de clip van dit lied op YouTube bijna de 1 miljoen views aan. Omdat volgens hun afzonderlijke fans hun stemmen een prachtige match hadden bleef het niet bij dat éne duet, maar volgden er in de loop van de jaren nog een zestal samenwerkingen.
Charelle herinnert zich nog goed dat haar moeder met een nummer op de proppen kwam waarvan zij dacht dat dit lied perfect bij Charelle zou passen. Ze begonnen daarom een zoektocht naar een mannelijke stem en kwamen zo bij Franky Falcon terecht. Hij was blij verrast en met zijn jarenlange ervaring als entertainer zag hij dit als een geweldige uitdaging. Inmiddels worden hun namen vaak in één adem genoemd. Ze hebben plezier in wat ze doen en daarnaast blijven ze allebei werken aan hun solocarrière. Ze stellen wel als voorwaarde dat de kwaliteit van hun producties op nummer 1 moeten staan.
Het was Marco de Hollander die hen aanspoorde om contact op te nemen met Smaragd Music omdat hij vond dat zo’n uniek duo meer aandacht verdient en ze het groter aan moesten pakken. Ze lieten het kant en klare, door Mario Veltman zeer dansbare geproduceerde nummer ‘Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan’ horen en zowel Robby Langendorff als Manfred Jongenelis gaven aan dat ze van harte welkom waren. De kans bestaat dat er nieuwe deuren voor Charelle & Franky Falcon geopend gaan worden om landelijk te genieten van nog meer naamsbekendheid. De eerste stap is nu gezet en zal ongetwijfeld een vervolg krijgen.

Met dank aan: Ilske Helleman

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%