play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Chris Alfabeth – Mama Dolores

today18 juni 2024 2

Achtergrond
share close

Met ‘Mama Dolores’ brengt de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Chris Alfabeth een gevoelige ode aan zijn moeder.. Met deze song laat Chris, na enkele feestplaten, een volledig andere kant van zichzelf zien. Wederom was niemand minder dan Manfred Jongenelis verantwoordelijk voor de productie. 

Chris Alfabeth is als DJ, presentator en entertainer al jarenlang actief en wist in het carnavalscircuit enkele hitjes te scoren. In het dagelijkse leven werkt Chris als ijscoman in een ijscowagen. 

Ron Schmid van VisualsMedia schoot een uiterst passende videoclip bij ‘Mama Dolores’. 

Hiermee bewijst Chris zijn veelzijdigheid en ‘Mama dolores’ zal in de komende periode op veel belangstelling kunnen rekenen. 

Met dank aan: Casper Janssen

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%