play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Chrizzz – Ga je mee, ga je mee, ga je mee

today14 maart 2024 37

Achtergrond
share close

De 54 jarige Cuijkse ondernemer Chris Dinnissen, geboren in de gemeente Bergen,  is aardig aan de weg aan het timmeren als artiest onder de naam Chrizzz en komt met een prachtige nieuwe single met als titel; “Ga je mee, ga je mee, ga je mee”. 

Voorheen alleen hard meezingen in de kroeg dat was wat Chris altijd deed, totdat hij tijdens zijn vakantie een karaoke optreden had gedaan. Dat optreden werd heel enthousiast ontvangen door het publiek, en dat verraste Chris zo, dat hij het serieuzer wilde aanpakken. 

Hij gaf zichzelf een jaar de tijd om te groeien en als zanger verder te gaan. Tijdens zijn voorbereiding zag hij hoe belangrijk en laagdrempelig een open podium, in een buurthuis of café kan zijn voor nieuw talent, want daar heeft hij veel ervaring opgedaan. 

In die tijd heeft hij ook spontaan een liedje geschreven, namelijk; “Na de ochtenddauw”. Dit naar aanleiding van het overlijden van een dierbare. Het omschrijft wat iemand kan ervaren die zijn geliefde verliest en dat deze in je dromen toch weer bij je kan zijn. 

Omdat hij na “Na de ochtenddauw” niet gestopt is met schrijven van liedjes, komt er weer een vervolg. Deze zelfgeschreven single “Ga je mee, ga je mee, ga je mee”, is een gezellig kroegnummer ,wat meer verteld over de cafepraat in het stamcafé. En net als zijn vorige nummer verteld ook deze tekst weer een mooi verhaal. 

Release: 18 maart
Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%