play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Corleone – Dit is van mij

today28 februari 2024 22

Achtergrond
share close

 Corleone markeert zijn groei als artiest met nieuwe single ‘Dit is van mij’ 

Op vrijdag 1 maart verschijnt ‘Dit is van mij’, de nieuwe single van de Rotterdamse artiest Corleone. Het is de opvolger van het onlangs verschenen ‘Waar ik ook ga’ en ‘Zonder’. 

“Persoonlijk ben ik enorm trots op deze track”, vertelt Cor Verdoes, zoals de zanger echt heet. “Het nummer staat voor mij symbool voor de groei die ik door heb mogen maken, waarbij er een hoop is veranderd in mij als artiest.” 

‘Dit is van mij’ wordt uitgebracht via het label PVT Records en is vanaf vrijdag 1 maart 2024 beschikbaar op alle grote streamingplatformen. De nieuwe single wordt vergezeld door een videoclip, die een week later zal verschijnen. “Samen met twee opkomende acteertalenten hebben we een ontzettend toffe video opgenomen. Zij zijn de sterren die zullen schitteren in de hoofdrol.” 

Corleone is een Rotterdamse artiest waarvan zijn roots diep geworteld zijn in de hiphop. Hij zingt Neder als Nederlandstalige zanger. Eerdere singles van zijn hand zijn onder andere ‘Waar ik ook ga’ en ‘Zonder’. Dat Corleone een veelzijdig talent is, toont hij aan doordat hij zich niet alleen focust op muziek, maar zich ook bezighoudt met acteren en coachen van jongeren. 

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%