play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Corné van Meer – Ik kan alleen maar van je dromen

today5 maart 2024 17 1

Achtergrond
share close

Corné van Meer woont in Heerle, een klein dorpje in Brabant, en komt na 5 jaar weer met een nieuwe single “Ik kan alleen maar van je dromen” 

‘Ongeveer 7 jaar geleden heb ik mijn eerste eigen nummer uitgebracht met als titel “Waarom ben jij nog niet van mij”(2017) daarna heb ik nog “Alleé Alleé” (2018) uitgebracht en mijn laatste single, “Moeilijk doen” (2019), is alweer bijna 5 jaar geleden. 

Tijdens de corona-epidemie kwam alles stil te liggen en na deze gedwongen stilte kon de draad weer opgepakt worden met optredens. Daar kwam ook de vraag wanneer er weer eens een nieuwe single zou komen en ook vanuit de fans werd die vraag steeds groter. 

Ik zelf vond het ook wel weer tijd om wat nieuws uit te brengen en heb contact gezocht met Pascal de Vormer. Hij had wel wat ideeën vertelde hij mij. Toen hij mij dit nummer “Ik kan alleen maar van je dromen” liet horen sprong deze er voor mij gelijk uit. Met dit nummer ben ik naar Sonic Solutions gegaan omdat ik daar goede ervaringen mee heb gehad met mijn vorige single en heb dit nummer naar mijn eigen stijl laten aanpassen’. 

Het resultaat mag er zijn en Corné heeft er weer alle vertrouwen in, en weet bijna wel zeker dat ook dit liedje weer in de smaak zal vallen bij de luisteraars en fans. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%