play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Dennis van Dam – Kom sla je arm om me heen

today5 december 2023 16

Achtergrond
share close

De laatste weken van het jaar naderen, deze sfeervolle tijd is een tijd van verbintenis, gezelligheid en elkaar opzoeken. Dat is ook precies het sfeertje wat de producer Kees Tel samen met Dennis met dit prachtige nummer wil neerzetten… “Het jaar afsluiten met een rustig nummer lijkt me fantastisch” aldus Dennis en wil hiermee een keer de andere kant van zichzelf laten zien.

Het nummer met een mooie panfluit in het begin en een zeer hitgevoelig en makkelijk mee te zingen refrein zal bij het publiek dan ook zeker weer omarmd worden, dit is ook de titel van het prachtige lied waar Dennis over zingt.

Dit jaar hebben wij Dennis van meerder kanten leren kennen met titels als “Ik heb je niet de hemel beloofd” “Mucho Cerveza” en “Bella Helena” wat nog steeds in de playlist van Radio te horen is en 6 weken bij Sterren NL als Tip in de lijst heeft gestaan. Maar het jaar afsluiten met “Kom sla je arm om me heen” is wel heel toepasselijk.

Verder wenst Dennis alle fans en luisteraas hele fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2024 toe, en sla die arm om iemand heen!!

Met dank aan: Willem de Bie
Release: 8 december

Het bericht Dennis van Dam – Kom sla je arm om me heen verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Harten10 – Samen zijn we goud

Harten10 is goud waard Hoe onverwacht kan het gaan. Na een periode niet met elkaar te hebben gezongen kwam vorige maand de hereniging van het Harten10 duo Martien en Tineke. Vlak daarvoor was de succesvolle theatershow in Dalfsen waar Harten10 werd begeleid door de band Heer en Meester. Gitarist Jeffrey […]

today18 juni 2024

Artiesten nieuws

PartyFux – Himmelblau

PartyFux komt met zomer Schlager Doe je dansschoenen aan en zet je feestbril op, want PartyFux komt met een bonusnummer dat je niet wilt missen! Fenneke en Gabi hebben weer een geweldige track gemaakt die perfect past bij de zomerse sferen en feeststemming. Met hun unieke stijl en energie weten […]

today17 juni 2024

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%