play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Dennis van Dijkhuizen – Mijn allerbeste vriend

today15 maart 2024 21 1

Achtergrond
share close

Dennis van Dijkhuizen presenteert met ‘MIJN ALLERBESTE VRIEND’ alweer zijn 27e single sinds 2007! Ditmaal besloot hij om een oud liedje dat in 1989 door Pierre Kartner voor de Sunstreams is geschreven, in een nieuw jasje te steken. 

Dennis heeft het liedje in zijn hoofd uitgewerkt met een uptempo beat en is met dit verhaal bij producer Gerto Heupink gekomen die er wederom een prachtig arrangement van heeft gemaakt. Of zoals Dennis ook wel eens zegt: ‘Gerto betekent eigenlijk tovenaar :-)’. 

Dennis bleef trouw aan zijn vaste team van professionals, want het koor is ingezongen door Cindy Oudshoorn en de accordeonpartij is wederom ingespeeld door Daniel Metz. De release wordt verzorgd door het label Jamie-Lynn Records te Enschede en de plug door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Stefan van Dijkhuizen van Digipal.nl. is verantwoordelijk voor het artwork. 

Zijn vorige singles ‘Maar ondanks alles’, ‘Vanavond’ en ‘Ik ga weer leven’ en Venus van Milo’ werden reeds breed opgepikt en met ‘MIJN ALLERBESTE VRIEND’ hoopt Dennis weer de nodige airplay te krijgen bij de radiozenders. 

Met dank aan: UltimateDisk

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%