play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Denys – Toedeledie, Toedeleda, Toedeledokie

today18 december 2023 39

Achtergrond
share close

De Achterhoekse zanger Denys komt met een feest- en tevens carnavalsnummer, met als begin de woorden ; “Als het tegenzit”. Iedereen maakt wel eens een mindere periode mee in het leven en zit het soms allemaal even niet mee, dan is het belangrijk om te weten dat je uiteindelijk zelf de slingers moet ophangen. Als dan “Toedeledie, Toedeleda, Toedeledokie “, wat de titel is van dit nummer, je vrolijk maakt, is het doel al half bereikt. 

Het nummer is een mix van feestelijke klanken, gezelligheid, een wisselend tempo, en een hoog meezinggehalte wat het nummer een opvallend karakter heeft gegeven. De tekst is geschreven door Arie Kuipers en de produktie is opgenomen bij de jonge talentvolle producer Dylan van der Feen in The Office Studio in Schraard. 

Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; “Sexy Lady “, Nou je doet maar”, “Guus kom naar huus”, “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”, “Jonge god van 50”, “Mooie meisjes”, “Laat me nooit meer alleen!”, “Marie”, en het in juni uitgekomen “Je bent zo mooi!” waarmee hij landelijk nog steeds gedraaid wordt op diverse radiozenders in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. 

“Toedeledie, Toedeleda, Toedeledokie!” komt net als zijn vorige single uit onder het label van CD Hamster Music. De videoclip is gemaakt door Jaap van Didden van JVD-Recording.
Met dit heerlijke nummer laat Denys horen dat hij beschikt over een breed scala aan Nederlandstalige muziek waar zijn hart ligt, van romantisch tot feest. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%