play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Der Hänkel – Kom even hier

today29 maart 2024 20

Achtergrond
share close

De in Stadskanaal geboren en nu in Nieuw-Buinen wonende Henk Kruize, als zanger beter bekend als Der Hänkel, komt op deze bijzonder dag, ‘Goede Vrijdag’ met een prachtige nieuwe single genaamd “Kom even hier” 

Der Hänkel, Henkie, zoals ze hem ook wel noemen, stapte vorig jaar de Nederlandstalige muziekwereld in. Eind vorig jaar bracht hij het nummer “Altijd samen” uit en daarmee was hij veel te horen op de radiozenders in Nederland en België. Hij hoopt met zijn nieuwste nummer dit succes te kunnen evenaren.
Deze nieuwe single “Kom even hier”, heeft hij opgenomen bij Martin Sterken die er wederom een mooie productie van gemaakt heeft.

Martin heeft een mooie Nederlandse tekstbewerking gemaakt op de single “Komm her zu mir” van Hansi Hinterseer. Ook in dit geheel nieuwe arrangement blijft de Schlagersound gestalte houden, want dat is de muziek waar het hart van Der Hänkel ligt en waar zijn publiek hem om waardeert. 

In redelijk korte tijd heeft Der Hänkel 2 Nederlandstalige nummers opgenomen, maar natuurlijk blijft hij ook het Duitstalige en de Tiroler muziek trouw.
De bijpassende clip is gemaakt door de mannen van CreAgency.

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%