play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Dylano Verhoeven – Leef als een zigeuner

today23 januari 2024 16

Achtergrond
share close

Een dikke feest versie van de monsterhit ‘Leef als een zigeuner’ die in combinatie met de lage opvallende stem van de Tilburgse zanger een super match is!

Dylano Verhoeven (09-04-2002) uit Tilburg groeide zowat op in de kroeg waar ook zijn liefde voor de Nederlandstalige muziek begon. Ongeveer een jaar geleden ontdekte Dylano zijn passie voor het zingen waarna het balletje snel ging rollen en hij steeds vaker op de bühne stond. Een goede kennis opperde het idee om een eigen single te maken met het idee om gezellige feestversie te maken van de monsterhit; Leef als een zigeuner. Zo werd contact gezocht met producer André Kooiman (AKMP) die dit idee vorm gaf en een heerlijke feestbeat met accordeonsolo’s toevoegde aan het nummer. Het resultaat is een top feest versie geworden die in combinatie met de lage opvallende stem van de Tilburgse zanger een super lekkere match is!

De single “Leef als een zigeuner” is vanaf eind Januari 2024 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze heerlijke feestknaller laat Dylano Verhoeven meteen horen dat hij meteen meedoet in het Nederlandstalige circuit in 2024!

Met dank aan: PLUGplugging

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%