play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

EllaJoella – Helemaal blij

today10 juli 2024 2

Achtergrond
share close

EllaJoella is de artiestennaam van Ellen Stroet. Ze laat anderen graag van haar muziek genieten. Sinds ze bezig is met ‘muziek’ heeft ze nog nooit zoveel gedanst met familie en vrienden. Muziek is vóór iedereen en gelukkig ook dóór iedereen.

Ze heeft als boodschap voor iedereen die naar haar muziek luistert? Geniet ervan!

Wat ooit als hobby is begonnen is nu uitgegroeid tot iets veel mooiers… Ze is begonnen met Engelstalige lounge muziek maar sinds kort maakt ze ook Nederlandstalige muziek. Ellen is echt verrast hoe mooi dat kan zijn.

Het nummer ‘Helemaal Blij’ heeft Ellen zelf gecomponeerd en geschreven en is uitgebracht onder het platenlabel QQRecords. Jullie zullen ongetwijfeld veel meer gaan horen van EllaJoella.”Helemaal Blij” is binnenkort te beluisteren en te downloaden op alle streamingsdiensten waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

Met dank aan: ThePlugger

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%