play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Eric van Hest – Ik laat je nooit meer gaan

today27 april 2024 2

Achtergrond
share close

Eric van Hest schrijft autobiografische tekst voor nieuwe single ‘Ik Laat Je Nooit Meer Gaan’.

‘Ik laat je nooit meer gaan’ is de nieuwe single van de Roosendaalse zanger Eric van Hest. Na zijn debuutsingle ”Kom op we gaan” wilde Eric graag een foxtrot in zijn repertoire en vond al jaren het liedje Bad Moon Rising van Creedence Clearwater Revival een prachtig nummer. Eric ging zelf aan de slag met het nummer en kwam al snel op de woorden Jij bent de liefde van mijn leven. Vandaaruit is hij verder gaan schrijven aan deze voor hem autobiografische tekst omdat hij zijn vrouw van wie hij nog steeds heel veel houdt op deze wijze heeft ontmoet.

Daar de werktitel Jij bent de liefde van mijn leven maar één keer voorkomt in het hele nummer heeft Eric ervoor gekozen, om deze om te zetten naar: Ik laat je nooit meer gaan. Het liedje werd opgenomen in de studio van Sonic Solutions. De accordeon partijen van deze track werden ingespeeld door Manfred Jongenelis en Natasja den Toom nam het koorwerk weer voor haar rekening.

Eric: Een videoclip is er nog niet van dit nummer, maar we zitten eraan te denken om een paar mooie beelden te schieten in het café waar het eigenlijk allemaal begonnen is zo’n 27 jaar geleden. Voor de rekenaars onder ons…Je komt dan uit op april 1996 en laat nou het origineel van John Fogerty in april 1969 uitgebracht zijn. Toevallig toch?

Eric is superblij met het geweldig mooie eindresultaat van zijn zelfgeschreven liedje. Hij hoopt dan ook dat zijn single binnenkort veelvuldig te horen zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders en tijdens de op handen zijnde feesten en partijen.

Met dank aan: Jolanda Clement

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%