play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Erik van Klinken – Meer dan een 10

today2 februari 2024 2

Achtergrond
share close

Erik van Klinken, de Nederlandstalige zanger uit Emmen, presenteert met trots zijn nieuwe single ‘Meer Dan Een 10’. Dit aanstekelijke nummer belicht de veelvoorkomende onzekerheden die vrouwen ervaren en verzekert hen dat ze absoluut prachtig zijn, ongeacht hun vorm, grootte of figuur.

In ‘Meer Dan Een 10’ weet Erik van Klinken op een vrolijke en opbeurende manier de boodschap over te brengen dat de onzekerheid die zo vaak bij vrouwen speelt, geheel onnodig is. Het liedje is een ode aan alle vrouwen en moedigt hen aan om zichzelf te omarmen en te waarderen voor wie ze zijn.

De bijbehorende videoclip benadrukt op krachtige wijze waarom vrouwen soms onterecht geloven dat ze te dik, te dun, te groot of te klein zijn. Het geeft een positief tegengeluid aan de voortdurende druk van schoonheidsnormen en moedigt vrouwen aan om hun unieke schoonheid te omarmen.

Met ‘Meer Dan Een 10’ bewijst Erik van Klinken opnieuw zijn talent met een belangrijke boodschap. Zijn muziek raakt niet alleen het hart, maar inspireert dit keer ook tot zelfacceptatie.

Met dank aan: Casper Janssen

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%