play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Fabian Somers – Bedrogen

today1 december 2023 9

Achtergrond
share close

Ik ben Fabian Somers, singer songwriter van het Nederlandstalige lied, ook vind ik het geweldig om mooie Engelstalige covers te zingen en de mensen te entertainen voor een geweldig feest of evenement.

Mijn start met zingen begon in 2007 toen ik een talentenjacht won waarna ik op het grote podium mocht optreden op Het Levenslied te Tilburg. dit herhaalde zich in 2008 waarbij ik ondertussen druk was met het uitbrengen van eigen muziek. Eigen liedjes schrijven is het mooiste wat er is. Een eigen creatie maken waarbij je emotie en sfeer samensmelt met woordkeuze en melodieën die uiteindelijk een klankbord wordt van datgene wat je wilt uitdragen. of het nu een mooie ballet is of een feestplaat, alles heeft op zijn eigen manier z’n charme. Zingen is daarbij een uitlaatklep waar je je ziel kunt laten spreken, even in een eigen wereld of juist actief op een podium waarbij je de mensen meeneemt naar een stukje herkenning of vermaakt in de sfeer die je als zanger neer legt. Interactie of ontroeren het is allemaal een geschenk om te kunnen en mogen doen.

Naast mijn solocarrière ben ik nu ondertussen 14 jaar lang een deel van Duo Knotsgek. Ooit als geintje begonnen en nu een gevestigde naam waarbij we in heel NL en BE optreden.
Ondertussen hebben we al weer 20 liedjes mogen uitbrengen, en hopen nog veel liedjes te mogen schrijven en zingen met deze KNOTSGEKKE act.
Stix percussie is ook nog een deel van m’n muziek onderneming waarbij ik met nog 3 mensen deze band starte net voor de Corona periode.
Deze band geef ik les en treed op met nu ondertussen meer dan 30 bandleden waarbij ik durf te zeggen dat we de gezelligste band zijn van NL.

Trots op alles wat ik mag doen in de muziek en trots om mijn thuisfront die mij steunen in alles wat ik doe.
Waarvoor dan ook mijn grote dank aan hun en aan alle mensen waarmee ik mag samen werken en die geloven in wat ik kan en doe.

Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Fabian Somers – Bedrogen verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

PartyFux – Himmelblau

PartyFux komt met zomer Schlager Doe je dansschoenen aan en zet je feestbril op, want PartyFux komt met een bonusnummer dat je niet wilt missen! Fenneke en Gabi hebben weer een geweldige track gemaakt die perfect past bij de zomerse sferen en feeststemming. Met hun unieke stijl en energie weten […]

today14 juni 2024 2

Artiesten nieuws

PartyFux – Himmelblau

PartyFux komt met zomer Schlager Doe je dansschoenen aan en zet je feestbril op, want PartyFux komt met een bonusnummer dat je niet wilt missen! Fenneke en Gabi hebben weer een geweldige track gemaakt die perfect past bij de zomerse sferen en feeststemming. Met hun unieke stijl en energie weten […]

today14 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%