play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Fabian Somers – Hou me vast!

today18 juni 2024 5

Achtergrond
share close

Hou me vast!

De nieuwe singel “Hou Me Vast” van Fabian Somers is een tropische plaat waar je niet op stil kunt zitten en gaat over een verloren liefde waarbij gevoelens toch nog een rol spelen.
Soms loopt een relatie niet lekker, of je zit niet op een lijn met elkaar en gaan mensen uit elkaar zonder echt te weten waarom.
Komt tijd komt raad, en zomaar kan het vuur weer aangewakkerd worden waarna fouten worden toegekend en er ruimte is voor ware liefde.

In een lekkere zomerse sfeer met positieve vipe zingt Fabian dit verhaal en is deze dansbare plaat een mooie frisse bries in de voor zomer van 2024.
Laat je verleiden door deze mooie plaat die het naar ons idee lekker gaat doen in de Nederlandstalige hitlijsten radio en tv.
Meld je aan op de socials van Fabian Somers om op de hoogte te blijven van zijn muzikale carrière

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%