play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Feestzanger Linders – Spaanse Duif

today15 februari 2024 6

Achtergrond
share close

Feestzanger Linders uit Oldenzaal komt met zijn nieuwe single “Spaanse Duif”.

“Nadat Nick & Simon zijn gestopt, is er nog geen enkele artiest, op dj Arnoud na, die een liedje van deze Volendammers heeft gecoverd, terwijl ze heel veel leuke en succesvolle nummers hebben. Laat ik dan de eerste zijn die dit gaat doen en dan ook maar meteen het prachtige nummer “Spaanse Duif”

Eigenlijk kwam mijn producer Juan Richard op het idee om de “Spaanse Duif “ van Nick en Simon in een leuke feestversie te maken en dit is zeker goed gelukt.
Ik ben er enorm trots op en hoop dat het nummer gaat aanslaan bij het grote publiek, aldus Tom Linders”.

Volendam en Tom Linders zijn eigenlijk aan elkaar verbonden, want toen Tom in 2009 begon met zingen werd hij al snel de Oldenzaalse Jan Smit genoemd door zijn kenmerkende stemgeluid. Zijn optredens bestaan uit kleine en grote evenementen, maar waar hij ook staat hij weet er altijd weer een feestje van te maken.

Na even een pauze te hebben gehad, kwam hij in 2020 terug onder de artiestenaam “Feestartiest Linders” en deze naam maakt hij zeker waar. Tom is een lekkere nuchtere tukker, zingen is zijn grote passie en hij geniet met volle teugen van elk optreden.

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%