play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Fernando Hack & Reinhard Hack – Maar jij

today4 april 2024 3

Achtergrond
share close

Fernando Hack & Reinhard Hack komen met het nummer “Maar Jij” wat in 2009 door Reinhard Hack veel aanzien kreeg bij de landelijke Radio en TV. 

‘Dit zo speciale nummer “Maar jij” heb ik opnieuw opgenomen en het is niet zomaar een nummer, het is een nummer dat mijn opa Reinhard Hack zelf gemaakt en gezongen heeft. Nu breng ik dit nummer opnieuw uit waarin mijn opa Reinhard Hack samen met mij het refrein zingt. Helaas lijdt hij aan dementie en kon daardoor niet mee naar de studio komen om het opnieuw in te zingen. Maar in het refrein hoor je wel zijn stem en daar ben ik ongelofelijk blij me’. 

‘Mijn wens is ook altijd geweest om zanger te worden, net zoals mijn opa en in zijn voetsporen te treden, en die wens is uitgekomen met dit lied. 

Met deze speciale “Maar Jij” die ik dus samen met mijn opa uitbreng, weet ik zeker dat er voor mij als zanger meerdere gaan komen’, aldus een hele trotse Fernando.’ 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%