play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Frenkie – Ik slaap niet

today2 mei 2024 3

Achtergrond
share close

Rapper/zanger Frenkie brengt nieuwe single “Ik slaap niet” uit.

Frenkie heeft onlangs met trots, zijn nieuwste single “Ik slaap niet” uitgebracht, als opvolger van zijn succesvolle single “Niet vanavond”. Het nummer is alweer de 8e single van de talentvolle artiest.

De productie van “Ik slaap niet” gaat over het gevoel van niet kunnen slapen door een overvol hoofd. Frenkie weet dit thema op een eerlijke en herkenbare manier te verwoorden, wat zeker bij veel luisteraars zal resoneren.
Met zijn unieke sound en oprechte teksten weet Frenkie telkens weer zijn fans te raken en te inspireren.

De productie is wederom verzorgd door het gerenommeerde duo Vredenveld&Russchen, dat bekend staat om hun unieke sound en sterke beats.
Frenkie’s karakteristieke flow en teksten maken het nummer compleet en zorgen ervoor dat het blijft hangen bij de luisteraars.

Met zijn eerdere singles wist Frenkie al een grote schare fans op te bouwen en met “Ik slaap niet” lijkt hij deze trend voort te zetten. De single is nu te beluisteren op alle streamingplatforms.
Voor meer informatie en updates over Frenkie en zijn muziek, volg hem op social media en blijf op de hoogte van al zijn laatste releases.

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%