play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Guido van Zutphen – Mijn hart huilt van verdriet

today8 maart 2024 1

Achtergrond
share close

Guido van Zutphen, vader van 2 kinderen, getrouwd met Jessica van Zutphen en woonachtig in Zoetermeer, zit inmiddels al acht jaar in het artiestenvak en heeft de lat ondertussen op een hoger niveau weten te leggen door een samenwerking aan te gaan met Joris van Dijk van Sonic Solutions, Adriaan Drost van platenmaatschappij CD Hamster.nl 

Zijn nieuwe single ‘Mijn hart huilt van verdriet’ bevat veel ingrediënten die Guido op z’n boodschappenlijstje had staan. 

De uitdaging om te gaan zingen ontstond acht jaar geleden in de kantine van een camping. ‘Op een avond stonden er een aantal artiesten op het podium. Om 23.00 uur verliet de laatste zanger het pand. Omdat er toen al een aantal drankjes waren genuttigd was de drempel niet zo hoog meer om de microfoon te pakken. Op aanraden van een aanwezige geluidsman nam ik contact op met een kleine platenmaatschappij uit Den Haag. Daar nam ik mijn eerste single op. 

Omdat Guido altijd al fan was van de liedjes van Dennie Christiaan, vond hij het super leuk om een nummer van hem te coveren. Guido heeft contact op genomen met Dennie Christiaan en heeft toestemming gevraagd aan hem of hij ‘Mijn hart huilt van verdriet’ opnieuw mocht uitbrengen, waarop Dennie hem zijn toestemming gaf. Joris van Dijk heeft vervolgens het arrangement gemaakt. Al deze ingrediënten bij elkaar maakt dat het een mooie productie is geworden, naar volle tevredenheid van Guido. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%