play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Harm Rikken – Schenk vol

today13 maart 2024 12

Achtergrond
share close

Zonder hem nog maar één noot te hebben horen zingen zal iedereen zeggen, he die ken ik! De nieuwe single van Harm Rikken is bij het uitbrengen al een klassieker. Opzwepend en met een heerlijk beat. Een nummer waarbij je je niet stil kunt blijven zitten. Harm krijgt met “Schenk Vol” naast het glas, ook de dansvloer vol.

Na één keer luisteren krijg je het niet meer uit je hoofd. De immer positieve Harm Rikken vindt het na een week van werken hoog tijd voor wat vrolijkheid, want feestjes bouwen zit in zijn DNA . Bij elke noot en bij elke slok weet je het zeker, dit wordt een feest, HET feest van het jaar!

Er rest maar een ding: vraag de ober je glas te vullen en ga compleet los. We gaan pas naar huis als het dak er af is! Dat wordt dansen, zingen.. en morgen schor je bed uit!
De liefhebbers van de Nederlandstalige muziek hebben er weer een heerlijk pareltje bij.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / Nel van Olm

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%