play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Harold Savenije – Vrije vogels

today15 mei 2024 2

Achtergrond
share close

“Vrije Vogels” is de titel van het nieuwste nummer van de zingende chauffeur Harold Savenije uit Kommerzijl en hiermee is zijn derde single een feit.

‘Na een aantal maanden stilte werd het weer tijd voor een nieuwe single’, verteld Harold Savenije met trots. ‘Mijn vorige singles “ Want als je me nou zou zien” en “Ik zal geen traan meer om je laten” hebben het fantastisch gedaan in Nederland en zelfs in België dus vond ik het tijd om weer eens met iets nieuws te komen.

Samen met John Haze, die wederom de produktie in handen heeft, hebben wij het oude nummer ‘Lozze vogels’ uit 1999 van Ard Eggens in een nieuw jasje gestoken. De teksten hebben wij wat aangepast en zie daar, “Vrije Vogels” is een waar feestnummer geworden.

Ik vind dat het een prachtig nummer met een lekker tempo is en hoop dat naast de vele radiozenders in Nederland en België ook diverse mensen het zo gaan beleven.

Naast het zingen, wat mijn grootste hobby is, ben ik al ruim 30 jaar werkzaam in de koerier business. Vanuit de liefde voor muziek is de passie voor het zingen ontstaan. De Nederlandse muziek is er van huis uit met de paplepel ingegoten, altijd klonk dit genre door de speakers

thuis en natuurlijk nu ook als ik onderweg ben voor mijn werk, en wat is het dan geweldig als je dan je eigen muziek hoort’, aldus Harold Savenije.

Met dank aan: Willem de Bie

 

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%