play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jaap de Bok – Leven Zonder Jou

today12 december 2023 15

Achtergrond
share close

Langzaam maar zeker glijden we het einde van 2023 in en daarmee omarmen wij de warmte en de knusheid van de donkerste dagen en avonden van het jaar.

Daar hoort volgens Jaap de Bok, de Waterlandse troubadour, een heel speciaal soort muziek bij: heel ingetogen, gevoelig en warm. Zijn nieuwe single “Leven Zonder Jou” voldoet als geen ander aan die voorwaarde. Een lied vol verlangen, samen zijn, op elkaar kunnen vertrouwen.

“Leven Zonder Jou” is de nieuwste single van Jaaps album ‘Zilverlingen’ dat in 2022 uitkwam. De clip die bij het nummer is gemaakt, past volledig in de sfeer: een schitterende en gloedvolle zonsondergang als achtergrond van een eenzame troubadour, afgewisseld met beelden van herinneringen van relationeel verlangen en samen zijn; beelden en gevoelens die we allemaal kennen.
Na het album ‘Van de Koude Grond’ uit 2010 liet Jaap de Bok een tijd niets van zich horen.

Aan die stilte kwam een einde met het album ‘Zilverlingen’. Net als zijn voorganger toont ook dat album alle facetten van Jaaps muziek met invloeden van pop, rock en latin tot ballads en zelfs gezellige melodieën. Daarom mag ook zeker dit nummer “Leven zonder jou” van dit album niet ontbreken als single.

Met dank aan: Willem de Bie

Het bericht Jaap de Bok – Leven Zonder Jou verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%