play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jamiro – Ik schreeuw het van de toren

today6 maart 2024 13

Achtergrond
share close

Jamiro ontwerpt zelf arrangement van tweede single ‘Ik schreeuw het van de toren’.

Met hetzelfde team waar de inmiddels 15-jarige Jamiro vorig jaar zijn debuutsingle ‘Als ik even naar je kijk’ van A tot Z mee produceerde is het multi talent uit ’s-Gravendeel opnieuw in zee gegaan. Daartoe behoren producer Laurens van Wessel, Olav Hesselmans, clipproducent Ger Oerlemans en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Olav Hesselmans heeft voor tal van artiesten liedjes geschreven en gecomponeerd. In samenspraak met Jamiro is er verhaallijntje bedacht die gaat over de dromen die Jamiro in het leven heeft. Hij kijkt liever naar de kleine dingen en noemt als voorbeeld het blije gevoel dat hij ontvangt als de zon schijnt. Lekker genieten met z’n allen met een lach, maar soms ook met een traan. Je zou het lied dus eigenlijk kunnen omschrijven als een autobiografische plaat die ook nog eens heel erg vrolijk klinkt.

Jamiro heeft zelf het arrangement bedacht. Hij heeft een mix gemaakt van een bestaande melodie die hij heeft samengesmolten in deze zomers klinkende plaat. Met die ‘bouwstenen’ bezocht hij de Wesco studio waar Laurens van Wessel de scepter zwaait, Laurens was  ook  direct  enthousiast. Uiteraard heeft Jamiro zelf de accordeonpartijen ingespeeld want dat is toch echt zijn dingetje. Overigens krijgt Jamiro ook alle steun van zijn familie. Natuurlijk vinden zij het heel belangrijk dat zijn muzikale carrière niet ten koste mag gaan van school. De cijfers die hij in de bovenbouw van het VWO behaald geven zoveel rust dat hij gewoon door kan gaan met de muziek. Toch gaan ze niet overhaast te werk en komt alles op z’n tijd.

De CD-single ‘Ik schreeuw het van de toren’ is vanaf 6 maart 2024 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Ger Oerlemans, is ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien. Bijzonder hieraan is de medewerking van een groot aantal leden van zangkoor ‘Wij zingen zo graag’. Jamiro speelt graag samen met het koor en heeft ook al een aanta                        ook heel erg blij dat zij een rol in de clip spelen.

Met dank aan: Nel van Olm / Rood-Hit-Blauw

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%