play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jannes – Liefde is meer

today22 november 2023

Achtergrond
share close

Jannes gaf bij de lancering van z’n jongste single ‘Ik zing als de zon schijnt’ al aan dat er op dat moment achter de schermen hard gewerkt werd om de puntjes op de i te zetten voor z’n nieuwe album. Afgelopen zondag presenteerde Jannes in een bomvolle zaal van De Bonte Wever in Assen het 14-tracks tellende album ‘Liefde is meer’ aan het publiek tijdens z’n fan-middag. Zijn fans werden  getrakteerd  op  een  gezellige middag die in het teken stond van dit gevarieerde album waar Jannes met zijn team vol passie aan heeft gewerkt. Voor Jannes gaat deze middag de boeken in als een zeer geslaagd evenement met alleen maar blije gezichten.

Jannes: ‘Ondanks dat het album ‘Liefde is meer’ officieel pas op vrijdag 24 november uitkomt, kregen de bezoekers van De Bonte Wever de kans om het album afgelopen zondag al te kopen. Ik heb ook lang toegeleefd naar deze middag. Vanwege allerlei factoren, waaronder corona heeft het extra lang geduurd, maar ik ben ongelofelijk trots op dit album waaraan diverse mensen uit het vak, die me al vanaf het eerste moment hebben begeleid, hebben meegewerkt. Naast een groot aantal nummers uit de pen van Emile Hartkamp staan er ook liedjes op die ik samen met Martin Sterken heb geschreven. Daarnaast hebben Norus Padidar, Grad Damen en Jan Smit ook een aandeel geleverd. Het is ieder geval een verzamelaar voor jong en oud en dat is een mooie afspiegeling van mijn fans. Inmiddels genieten meerdere generaties van mijn muziek. Dat geldt andersom voor mij ook. Ik ben ontzettend dankbaar dat het publiek mij deze prachtige carrière gunt. Ik geniet enorm van de saamhorigheid tijdens de optredens. Als ik opa’s en oma’s met hun kleinkinderen uit het dak zie gaan op mijn muziek, geniet ik met volle teugen. Ik probeer ook altijd tijd te maken voor mijn fans. Dat doe ik al jaren en dat blijf ik ook gewoon doen.’

Release: 24 november
Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Jannes – Liefde is meer verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

PartyFux – Himmelblau

PartyFux komt met zomer Schlager Doe je dansschoenen aan en zet je feestbril op, want PartyFux komt met een bonusnummer dat je niet wilt missen! Fenneke en Gabi hebben weer een geweldige track gemaakt die perfect past bij de zomerse sferen en feeststemming. Met hun unieke stijl en energie weten […]

today14 juni 2024 2

Artiesten nieuws

PartyFux – Himmelblau

PartyFux komt met zomer Schlager Doe je dansschoenen aan en zet je feestbril op, want PartyFux komt met een bonusnummer dat je niet wilt missen! Fenneke en Gabi hebben weer een geweldige track gemaakt die perfect past bij de zomerse sferen en feeststemming. Met hun unieke stijl en energie weten […]

today14 juni 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%