play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jannes – Zeg het mij nog maar een keer

today18 juni 2024 25

Achtergrond
share close

Dat Jannes nog steeds als een held wordt ontvangen betekent wel iets over zijn populariteit. Hij brengt veelal gezellige muziek ten gehore, maar zorgt ook met zijn gevoelige liedjes voor rode ogen. Zijn nieuwe single ‘Zeg Het Mij Nog Maar ’n Keer’ is afkomstig van zijn in november 2023 gelanceerde album ‘Liefde Is Meer’. De verwachting is, dat het door Emile Hartkamp geschreven nummer, kan rekenen op veel leuke reacties vanwege de volop aanwezige feestelementen. 

Jannes: ‘Het lied ‘Zeg Het Mij Nog Maar ’n Keer’ blijkt één van de favoriete tracks te zijn die nog niet op single is uitgebracht. Het draait om de vier bekendste woorden ‘Ik hou van jou’. Ik kreeg heel vaak als reactie te horen dat dit ontvangen werd als een soort 2.0 versie van ‘Mijn Naam Is Jannes’. Dat gaf uiteindelijk de doorslag om te kiezen voor deze sfeervolle plaat. De verwachting is dat tijdens de optredens de interactieve reacties tussen mij en het publiek tot een kookpunt zullen stijgen. Men zal elkaar waarschijnlijk in de armen grijpen en van links naar recht meedeinen op de muziek. Ook de handen zullen massaal de lucht in gaan. Dat zijn de oogverblindende momenten waar ik ontzettend van geniet. Wat dat betreft voel ik me ook een bevoorrechte zanger omdat ik zoiets gemiddeld 250 keer per jaar meemaak. Ik geniet van elk optreden én van mijn fans. Daar raak in niet op uitgekeken en hoop daarom dat ik dit nog heel veel jaar in goede gezondheid mag vervullen.’ 

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Denys – 7 Dagen 7 Nachten

De Achterhoekse zanger Denys ( Dennis Rietberg red.) heeft vanaf 2018 al 13 nummers uitgebracht en komt deze zomer 2024 met een heerlijke kroegknaller met verrassende elementen in het liedje. Zijn nieuwe single “7 Dagen 7 Nachten” gaat over heerlijk op vakantie gaan, leuke dingen doen, vakantieliefde ontmoeten, naar huis […]

today23 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Marco Nijboer – Bier & Tiet’n

Marco Nijboer lanceert nieuwe single ‘’ Bier & Tiet’n’’. De 44 jarige Marco Nijboer uit het Friese Wolvega brengt met een knipoog zijn nieuwe single uit met de titel ‘’ Bier & Tiet’n ‘’. Na Marco zijn 1ste debuut single ‘’ Zeg Mij ‘’ is dit nieuwe nummer toch wel […]

today22 juli 2024 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%