play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jantje Bier & Jan Burgers – Bier & Burgers

today29 januari 2024 9

Achtergrond
share close

Jantje Bier is de artiesten naam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland en is een feestartiest bij uitstek. Inmiddels heeft hij al een aantal nummers op zijn naam staan. Het laatste nummer dat hij uitbracht is “Drink je bier op”, geproduceerd door DJ Galaga (Marco Leeuwis, Crowd Music Studio) en uitgebracht onder het label van Ron Schmid (VisualsMedia). Ron Schmid is bekend als Ronny de Cameramonny.

Jantje Bier heeft met zijn overige nummers “Jodeli he”, “Haal eens bier”, “Heerlijk glaasje bier” en “Toedeledokio” al aardig wat bekendheid opgebouwd. Zeker rondom de carnavalsfeesten/apres-ski en Oktoberfeesten is hij een graag geziene artiest.

Maar wie is dan nu Jan Burgers? Jan Burgers is een vriend van Jantje Bier uit het naastgelegen dorp Asch. Al vaker grapten ze samen over de mooie combinatie van hun namen: Bier & Burgers, daar moeten we iets mee doen!
Jantje Bier liet foto’s zien van een pas aangeschafte bakwagen aan DJ Galaga. De bakwagen is volledig gebrusht met tekeningen van ZZ-Top, door Musicandart.
Bij het zien van deze wagen kregen ze de ingeving om een nummer te produceren op “Gimme all your lovin” van ZZ-Top. Met de combinatie Bier & Burgers in het achterhoofd werd er spontaan een tekst bedacht.

Het is een lekker ROCK & TIROLL nummer dat uiteraard iedereen bekend in de oren zal klinken. Een muziekstijl die Jantje Bier erg goed ligt.

Release: 31 januari
Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%