play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jeffrey Lind – Een ons geluk

today4 januari 2024 26 87

Achtergrond
share close

Jeffrey Lind lanceert debuutsingle “Een ons geluk”

Jeffrey Lind, opgegroeid te midden van het levendige Alkmaar, omarmt zijn muzikale erfgoed met grote toewijding. Zijn vader, een succesvolle vertolker van het repertoire van André Hazes, bracht Jeffrey’s liefde voor zang en muziek tot bloei via talloze gezamenlijke optredens en ontdekkingsreizen op het gebied van muziek.

In het hart van pulserende beats en ritmische klanken ontdekte Jeffrey zijn soulmate en beste vriend, de getalenteerde DJ Luck. Gezamenlijk deelden ze het podium met zijn vader en DJ Luck, waar niet alleen muziek, maar ook hechte vriendschappen werden gesmeed.

De laatste twee jaar markeren een periode van professionele groei voor Jeffrey. Naast zijn succesvolle eigen bedrijf in klimaatbeheersing, streeft hij naar een professionele aanpak in alle facetten van zijn leven, inclusief zijn liefde voor muziek.

Vandaag presenteert Jeffrey Lind met trots zijn debuutsingle: “Een ons geluk”, een eigentijdse interpretatie van het bekende nummer van Frans Bauer. Deze meeslepende track, geproduceerd door Ger Oerlemans, maakt zijn entree onder het gerenommeerde label Storm Records.

Jeffrey beschrijft zijn debuutsingle als een perfecte weerspiegeling van zijn eigen energie. “Een feestknaller, precies zoals ik zelf ben,” zegt Jeffrey enthousiast. Met een beroep op de steun van zijn fans en de wens voor “een ons geluk,” markeert deze single het startpunt van een veelbelovende muzikale reis.

Met dank aan: HubschMedia

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%