play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jimmy van Zetel – Ik kwam jou tegen

today17 november 2023 4

Achtergrond
share close

De lancering van ‘Ik kwam jou tegen’ kan voor nieuwkomer Jimmy van Zetel wel eens heel goed uitpakken. Op het moment dat de 31-jarige uit ’s-Hertogenbosch afkomstige entertainer de befaamde The Boom! Music Studio instapte, had hij nog geen idee welk lied hij zou gaan opnemen. Heel toevallig kwam Imca Marina even later ook de studio van Frank Verkooyen binnen wandelen en het bleek dat zij de vorige single ’Als ik jou daar zie’ van Jimmy kende, omdat ze vaak in ’s-Hertogenbosch vertoeft. Imca Marina had voor Jimmy het idee om een liedje van Lytse Hille te coveren. Toevallig liep Frank Verkooyen ook met deze gedachte rond. Hieruit is het nummer ‘Ik kwam jou tegen’ naar voren gekomen. Met dit ‘gouden’ idee zijn Frank en Jimmy aan de slag gegaan. Men kan niet anders concluderen dat dit een gigantische klapper is geworden. Dit kan zo maar zijn landelijke doorbraak worden. 

Jimmy: ‘Ik zie mijzelf als echte ras entertainer. Vorig jaar heb ik als grap het nummer ‘Als ik jou daar zie’ opgenomen, die ik op mijn verjaardag als verrassing voor de gasten zong. Dat heeft zich als een lopend vuurtje verspreid en binnen een paar weken stond ik tijdens de rust van een uitverkochte wedstrijd Den Bosch-Ajax de voetbalfans op de middenstip in het stadion toe te zingen. Daarna werd ik platgebeld door talloze kroegeigenaren om te komen zingen. Omdat ik nu een stapje hoger op de ladder wil komen, heb ik zangcoach Dian Senders benaderd om mij de zangtechnieken te leren. Ik ben nu klaar voor de volgende stap. Mijn doel is om het feestende publiek niet stil te laten zitten, loop zelf de polonaise mee en drink achteraf 1 biertje met het publiek mee. Frank Verkooyen weet met zijn sound de mensen te raken. Bij de eerste handdruk merkte ik al dat we dezelfde muzikale bloedgroep hebben. Dat belooft nog wat voor de toekomst…..’ 

Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Jimmy van Zetel – Ik kwam jou tegen verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%