play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Joeri Plaizier – Alleen voor jou

today1 juli 2024 14

Achtergrond
share close

Joeri Plaizier is al sinds enige jaren een graag geziene zanger en entertainer op diverse evenementen en feesten. Met zijn brede repetoire en frisse moderne sound weet hij steeds een perfecte invulling te geven aan zijn optredens. Miljoenen streams op Spotify en het gehele jaar door optredens van groot naar klein door het land, Joeri Plaizier is langzaam zijn naam aan het vestigen in de top van het Nederlandse lied.

Met zijn humor en enthousiasme weet hij als geen ander het publiek voor hem te winnen. Voortbordurend op zijn meest succesvolle single “Wat Ik Voel” komt hij weer met een heerlijke zomer song. Aanstekelijk, dansbaar en catchy dat is het gevoel van zijn nieuwe single met de titel “Alleen Voor Jou”

Ondersteund door een prachtige videoclip heeft Joeri een dijk van een single in handen, waarmee hij weer hoge ogen hoopt te gooien in Nederland en België.

Met dank aan: Nel van Olm

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%