play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

John Heesakkers – Als een dief in de nacht

today22 januari 2024 22

Achtergrond
share close

John Heesakkers, de 56 jarige zanger uit Heerlen, hoopt dat de beentjes weer los gaan op de dansvloer met zijn nieuwe single “Als een dief in de nacht” 

Dit oude liedje van Stef Ekkel is in een nieuw jasje gestoken door Joris van Dijk en Michel Clerx van Sonic Solutions in Roosendaal.
Met een lekkere beat en de mooie klanken van Daniel Metz op zijn accordeon, is John Heesakkers heel blij met dit eindresultaat wat alweer zijn 22ste single is die hij uitbrengt.

Ook deze productie komt weer onder het label van CD Hamster Music uit, waar John al weer geruime tijd mee samen werkt. Wat goed bevalt moet je niet zomaar aan de kant zetten, zegt hij.
Zoals velen zullen weten heeft hij met zijn gezondheid even een mindere periode gekend, maar gelukkig gaat het op dit moment weer aardig goed en zolang het goed gaat, gaan we door met zingen zegt de positief gestemde John Heesakkers. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Rudy de Wit – Verliefd, verloofd, getrouwd

In 2012 brak Rudy de Wit door met de single ‘Sweet Love’. Een jaar later scoorde hij een nog veel grotere hit met ‘Ga Met Me Mee’ en sindsdien is Rudy de Wit niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Hiermee brak ook producer Harald Queens door, die […]

today18 juni 2024

Artiesten nieuws

William Smulders & The Handjives – Thats Alright Now Mama

William Smulders brengt samen met zijn band William Smulders & The Handjives een ode aan de King of Rock and roll Elvis Presley. De nieuwste single van William getiteld “That’s all right now mama” is de single die Elvis Presley zijn carrière en leven compleet veranderde. William en zijn band […]

today18 juni 2024

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%