play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Joy Woelders – Huis op de wolken

today4 januari 2024 2

Achtergrond
share close

Zanger Joy Woelders is onder andere bekend van vrolijke en positieve nummers en daar past “Huis op de Wolken“ dan ook perfect tussen. Vanaf de eerste tonen is het raak en neemt Joy je mee op reis in dit schitterende liefdesverhaal met een prachtige boodschap.

Deze nieuwe single “Huis op de Wolken”, verteld het verhaal van een man die fantaseert over het bouwen van een huis op de wolken, waar hij en zijn geliefde samen gelukkig kunnen zijn. Hij neemt haar mee op reis door zijn gedachten, en is haar piloot op deze bijzondere reis. Een reis gemaakt op de vleugels van de liefde…

Als je zoveel van iemand houdt zal dit zeker heel herkenbaar zijn, en dat is in Joy zijn geval zeker waar. Het is niet alleen een prachtig verhaal, na 1 keer luisteren zing je het nummer al mee. Met de vrolijke en opzwepende klanken is het een nummer geworden wat een breed publiek zal gaan aanspreken, muziek van deze tijd, aldus Joy.
Joy Woelders, die voor het eerst samen werkt met Producer Dylan van der Feen van de The Office Studio, is dan ook meer dan tevreden met deze fraaie productie.

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%