play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Jurgen Geers – Andrea

today11 maart 2024 10

Achtergrond
share close

Jurgen Geers steekt het nummer ”Andrea” in nieuw jasje met Nederlandse tekst 

‘Het nummer “Andrea” stond al enige tijd in mijn playlist, weliswaar de Duitse versie omdat ik veel Duitse muziek luister. Op YouTube kwam ik een Nederlandse versie van dit nummer tegen, gezongen door Rex Gildo zelf, maar vond deze niet zo sterk klinken. 

Ik ben de tekst van de Duitse versie gaan vertalen en ook heeft Lana Wolf nog wat regels geschreven, zodat het een mooie Nederlandse tekst werd en ben daarmee naar Dylan van Feen gegaan. 

Dit was voor mij de eerste keer dat ik contact had met deze jonge producer en zijn werkwijze sprak mij zeer aan. Ik wilde gewoon eens kijken of er een ander sausje over mijn sound kon worden gegoten en die opdracht heb ik Dylan gegeven.  Dylan is er meteen mee aan de slag gegaan en voordat ik thuis was, had ik al de eerste demo in mijn mail. 

Mijn bevriende collega Dennis van Dam kwam nog met de tip om de videoclip te laten maken door Social Media Promo, en ik ben heel tevreden met het eindresultaat’ aldus Jurgen Geers. 

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%