play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Kayleigh – Zonnedans

today19 juni 2024 18

Achtergrond
share close

Kayleigh’s “Zonnedans” is een lied vol positiviteit en vreugde

Als enkel de weerman de waarheid sprak dan waren sommige dagen donker en grijs.
Kayleigh gaat in tegen deze negatieve straalstroom, ze ziet het leven als een mooie reis. Kayleigh laat je zingen én dansen op het ritme van de tamtam.
Haar Zonnedans, met een aanstekelijke “rapapaparapam”, moedigt iedereen aan om mee te dansen, ongeacht huidskleur of achtergrond.
Kayleigh swingt dit jaar met haar zonnedans door de zomer, samen met :ARE U FAMOUS!

De jongste van Vlaanderen brengt zo haar eigen boodschap want Kayleigh’s “Zonnedans” is een lied vol positiviteit en vreugde.
Het moedigt mensen aan om hun zorgen los te laten, samen te dansen en te genieten van het moment. Of het nu een zonnige of een grijze dag is, dit lied herinnert ons eraan dat we altijd de keuze hebben om het leven te beleven en samen te dansen op het ritme van de muziek!

Met dank aan: Geert Hakze

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%