play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Klaas en Leonie Veerman – Ik zal er altijd voor je zijn

today12 april 2024 11

Achtergrond
share close

Nieuwe Single Klaas en Leonie Veerman: Ik zal er altijd voor je zijn. Een gloednieuwe single tussen een vader en dochter! 

Klaas Veerman die al eerder het nummer “Vallei van het leven” uit gaf, is terug met deze prachtige single die een pakkende melodie heeft. Dochter Leonie die ook al schitterde in de clip van de vorige single is geregeld bij de optredens van vader te vinden en zingt graag uit volle borst met hem mee. Na verloop van tijd begon Leonie het steeds leuker te vinden en zo kwam ze dan ook met het idee om samen met haar vader een liedje op te nemen. Wat als geintje begon voor deze twee Friestalige toppers, werd steeds serieuzer.. Het tweetal is de Joley Audio-Studio van Johnny Leijen in gedoken en na enig overleg was er snel duidelijk wat ze graag wilden.. 

Zoals men misschien al een beetje kan verwachten was dat.. Alle twee, compleet iets anders!! 

Toch is het gelukt om een plaat te creëren waar elk van hen zich perfect in kan vinden en waar duidelijk wordt wat ze voor elkaar betekenen. Waar je elkaar soms namelijk niet kan uitstaan en het leven soms een wisselende werking tussen meningen geeft, daar neemt vriendschap en liefde voor het gezin en elkaar toch altijd de boventoon. Klaas en Leonie Veerman ondervinden (zoals bij elke goede vader en dochterband) dit ook geregeld maar beloven elkaar in deze pakkende nieuwe single tussen vader en dochter, er altijd voor elkaar te zijn. Het resultaat is dan ook dat er nu een heus duet is uitgekomen tussen vader en dochter dat zowel jong als oud aanspreekt.. 

Met dank aan: Joley

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%