play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Klazina – Eenzaam met Kerst

today1 december 2023 11

Achtergrond
share close

Met haar nieuwe single ‘Eenzaam Met Kerst’ laat Klazina opnieuw horen dat zij het geluid van het echte levenslied als geen ander kan vertolken met een uit het leven gegrepen verhaal verpakt in dit prachtige liedje.

Een vriend omarmen in je familie en die dankbaar is voor iedere seconde samen en alles zo waarderen kan… daar moest wel een verhaal achter zitten. Op een avond zat Klazina samen met deze vriend en werd gegrepen door het levensverhaal en alles wat deze persoon heeft meegemaakt. Het was voor Klazina de reden om van dit aangrijpende verhaal een liedje te maken.

“Levenslied draait om wat wij allemaal dagelijks meemaken. Van een lach en een traan en niet alleen de leuke en mooie momenten, maar ook de verdrietige en pijnlijke momenten die voor een ieder herkenbaar is. En ik vond het daarom belangrijk om het verhaal van deze vriend op de best mogelijk manier te brengen in dit lied” aldus de zangeres.

Ze deelde het verhaal met producer en componist Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk en voor ze het wist kreeg ze haar nieuwe single binnen. ‘Eenzaam Met Kerst’ is vanaf 1 december te beluisteren via alle bekende kanalen en wordt ondersteund met een fantastische videoclip.

Met dank aan: Nel van Olm

Het bericht Klazina – Eenzaam met Kerst verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%