play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Mandy Monté – Ze noemen mij een simp

today1 juli 2024 5

Achtergrond
share close

Zangeres Mandy Monté presenteert spraakmakende single ‘Ze noemen mij een simp’

Zangeres Mandy Monté gaf bij de lancering van haar autobiografische debuutsingle ‘Volle Kracht vooruit’ al aan dat ze minimaal twee nummer per jaar wilde uitbrengen. Haar zangcarrière krijgt, volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, met haar nieuwe spraakmakende plaat ‘Ze noemen me een simp’ zeker een impuls. Vooral in de regio Twente groeit haar populariteit. Dat komt mede door de samenwerking met Feestzanger Tom Linders die bekend staat als organisator van Nederlandstalige evenementen. Met de zomer in aantocht is Mandy bij meerdere volksfeesten te bewonderen waaronder hét grootste zomerfeest van Twente, namelijk de ‘Boeskool is Lös’ in Oldenzaal. Daarnaast deelt ze in de loop van het jaar diverse podia met Jannes, Tino Martin en Robert Pater. Kortom…Zangeres Mandy Monté timmert lekker aan de weg.

Mandy: ‘Ik ben via café De Wigwam in Enschede, waar ik vroeger werkte, in contact gekomen met Maarten de Groot. De eigenaar van deze kroeg noemde zijn naam en dat is de reden dat ik contact opnam met deze producer van M-Works Music Productions. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat hem een liedje was aangeboden waarvan hij dacht dat het voor mij geschikt zou zijn. De melodielijn van ‘Ze noemen mij een simp’ sprak mij erg aan, maar ik had op dat moment nog geen enkel idee wat een simp was. Dat blijkt dus iemand te zijn die alles doet voor een ander. Iemand die zo wanhopig en geobsedeerd is door die persoon waardoor hij of zij alles doet om in de smaak te vallen. Ondanks dat de gevoelens niet wederzijds zijn, wordt diegene wel gebruikt en voor de gek gehouden. Het schijnt straattaal te zijn en de jongere generatie wordt hier dus mee opgegroeid. Mijn oudste zoon van 15 moest meteen lachen toen ik vertelde wat het onderwerp van m’n nieuwe single was. Qua timing is dit een perfecte plaat. Het bevat heerlijke zomerse klanken waar je vrolijk van wordt. Uiteraard ben ik voornemens om weer een groot aantal radiostations te bezoeken of telefonisch een interview te geven. Ik vind het geweldig dat veel stations me taggen als ze m’n plaatje draaien. Op die manier houden ze me mooi op de hoogte. Daar ben ik erg blij mee.’ 

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Denys – 7 Dagen 7 Nachten

De Achterhoekse zanger Denys ( Dennis Rietberg red.) heeft vanaf 2018 al 13 nummers uitgebracht en komt deze zomer 2024 met een heerlijke kroegknaller met verrassende elementen in het liedje. Zijn nieuwe single “7 Dagen 7 Nachten” gaat over heerlijk op vakantie gaan, leuke dingen doen, vakantieliefde ontmoeten, naar huis […]

today23 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Marco Nijboer – Bier & Tiet’n

Marco Nijboer lanceert nieuwe single ‘’ Bier & Tiet’n’’. De 44 jarige Marco Nijboer uit het Friese Wolvega brengt met een knipoog zijn nieuwe single uit met de titel ‘’ Bier & Tiet’n ‘’. Na Marco zijn 1ste debuut single ‘’ Zeg Mij ‘’ is dit nieuwe nummer toch wel […]

today22 juli 2024 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%